C-View Centre,

Church View,

Doncaster.

DN1 1AF

hello@revu.photography

Tel: 073 76 77 57 22

Privacy Policy

Terms and Conditions

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 revu photography

Revu Photography Doncaster based, Teenager Photography, Family Photographer, Fashion Photographer, Dance Photographer, working in the following locations: Doncaster, Sheffield, Chesterfield, Bawtry, Tickhill, Goole, Wakefiled, Grimsby and other areas of South Yorkshire. Nottinghamshire,  York, Harrogate, Leeds, and surrounding areas. Find us on Google

Studio Revu

June 11, 2017

 

Following requests from many of our clients, the Revu team thought that we would show you the recent transformation of our studio.

 

The new Revu studio is located within Unity House which itself has seen many incarnations. The late Victorian building was initially a school and the front of the building clearly shows what were once separate entrances for boys and girls! Later it was used as the council emergency planning office before Artfuel took over in 2016.

 

We had a long wish list when sourcing our new studio location, including generous windows to provide ample natural light, high ceilings and a large space to allow for maximum flexibility. All this space was considered vital to allow Revu to accommodate a range of photography from capturing dancers in mid air to large family groups. At over 500 sqft the new studio fits this bill perfectly. In addition the studio needed to have an easily accessible town center location with it’s own free off-road parking.

 

The site at Unity House ticked all the boxes and once this location had been secured and the design brief agreed, it was down to the hard work of breathing new life into the space. Work began in February 2017, to turn what had been a large unloved office into a professional photography studio.

 

 

All existing fittings were stripped from the room before professionals were brought in to carry out the electrical and plastering work to transform the space into a workable photography studio. New flooring was expertly fitted by Jordan at JAL Joinery, giving the studio a sleek contemporary feel. Radiators were enclosed to ensure a neat uncluttered appearance before paneling was added to some of the walls to achieve the desired look.

 

 

A colour palette of soft whites and cool greys ensures the right level of light reflection whilst maintaining the modern and fresh feel of the studio.

 

Finally the studio was dressed with some new pieces of furniture and accessories, as well as some  examples of our beautiful wall art to complete the look.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Studio Revu

June 11, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

June 11, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square